Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Використання Сайту означає повну і безумовну згоду Користувача з цією політикою конфіденційності та вказаними в ній цілями та умовами обробки його персональних даних.

1.1. Інформація, яка надається Користувачем (Покупцем) є конфіденційною. Адміністрація сайту використовує інформацію про Користувача (Покупця) з метою виконання Замовлень Відвідувача (Покупця), якщо інших цілей не вказано в цій Угоді.

1.2. Заповнюючи реєстраційну анкету на сайті http://leaderline.com.ua Відвідувач (Покупець) добровільно дає згоду на збір і обробку своїх персональних даних Адміністрації Сайту з подальшою метою: дані, які надає Відвідувач (Покупець) під час реєстрації на Сайті будуть використовуватися для обробки Замовлень на придбання Товарів, отримання інформації про замовлення, відправки телекомунікаційними засобами зв'язку (по електронній пошті, мобільним зв'язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-яку іншу інформацію про діяльність Сайту http://leaderline.com.ua в інших комерційних цілях.

1.3. Для цілей, передбачених цим пунктом, Адміністрація має право направляти повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Відвідувача (Покупця), а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті номер, якщо це необхідно для виконання замовлення Користувача ( Покупця). Адміністрація має право здійснювати запис телефонних дзвінків з Відвідувачем (Покупцем) з метою поліпшення якості обслуговування останнього, на що Відвідувач (Покупець) дає свою беззастережну згоду.

1.4. Відвідувач (Покупець) дає згоду на використання Адміністрацією технології cookie. Файли cookie не містять особистої інформації і не можуть жодним чином зчитувати інформацію жорсткого диска Відвідувача (Покупця). Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються в т.ч .: для швидкої ідентифікації Відвідувача (Покупця); збереження налаштувань Відвідувача (Покупця), його персональних переваг, відстеження стану сесії доступу Відвідувача (Покупця) і характерних для нього тенденцій. Адміністрація також використовує файли cookie в рекламних цілях, в тому числі щоб управляти оголошеннями на сайтах в мережі Інтернет. При відключенні технології cookie Відвідувачем (Покупцем), Адміністрація не гарантує повну працездатність Сайту http://leaderline.com.ua або деяких його сервісів.

1.5. Покупець дає право Адміністрації здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: поміщати персональні дані в бази даних Адміністрації (без додаткового повідомлення про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (в міру необхідності). Адміністрація зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якої третьої сторони (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Адміністрацією на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).

1.6. Адміністрація не несе відповідальності за зміст і достовірність інформації, наданої Відвідувачем (Покупцем) при реєстрації на Сайті http://leaderline.com.ua і оформленні Замовлення. Відвідувач (Покупець) несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при реєстрації на Сайті та оформленні Замовлення і погоджується на всі ризики, пов'язані з недостовірністю такої інформації.

1.7. Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від Адміністрації сайту додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».

1.8. Приймаючи дану угоду, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.